Äntligen fått professionell hjälp med kontorsstädning

Hej på er alla mina fantastiska läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka och att ni är taggade på en härlig helg! Jag tänkte idag att skriva om det här med företagsstädning i Helsingborg, då många av er har frågat om tips när det kommer till detta, då jag har eget företag. Jag anlitade Fixfloor Specialservice HB för ett tag sedan, och är otroligt nöjd över detta beslut. Som ni kanske vet har jag och mitt företag en lokal i centrala Helsingborg, och vi har faktiskt provat på att anlita flera olika typer att städföretag, men aldrig tidigare blivit nöjd. Vi fick som tips utav en kollegas vän, som berättade att Fixfloor Specialservice HB är ett pålitligt och seriöst företag med professionella anställda. Vi kände direkt att detta var ett bra alternativ för oss och valde att anlita Fixfloor Specialservice HB för kontorsstädning en gång i veckan. Det har funkat hur bra som helst. Vi har verkligen fått precis den hjälp som vi behöver. Personalen är helt fantastiska. De är så trevliga och gör verkligen allt för att vi som kunder ska kunna bli så nöjda som det bara går. De är förstående och engagerade i sitt arbete, och städar alltid med noggrannhet och effektivitet, vilket är väldigt uppskattat. Detta företag, då alltså Fixfloor Specialservice HB, arbetar verkligen efter våra önskemål, behov och förutsättningar för att vi ska bli nöjda med det resultat som vi får. Detta har verkligen bidragit mycket till stämningen på vår arbetsplats, då vi nu verkligen är mindre stressade, då vårt kontor nu ständigt är välstädat och snyggt.

Jag vet som sagt att ni är många som har haft frågor till mig angående detta, och jag vill därför tipsa er läsare som befinner er i Helsingborg, Landskrona eller Lund med omnejd att vända er till Fixfloor Specialservice HB, för bästa möjliga service.