Få hjälp med att skrota bilen

Nu är ni välkomna tillbaka till bloggen och jag hoppas att ni ska tycka att det jag ska berätta om idag är både spännande, intressant och användbart. För det är ju så här med den här bloggen att här skriver jag med ett enda fokus i sikte, att kunna hjälpa alla mina kära läsare genom att dela med mig om sådant som jag har varit med om. Det kan då handla om företag jag har kommit i kontakt med, restauranger jag ätit på och idag ska det handla om en bilskrot för dig i Tomelilla med omnejd. 

Den kan komma en dag när man minst anar det när man behöver hjälp av skroten. Jag blev påkörd av en buss inne i en rondell. Som tur är så gick det inte särskilt snabbt, jag klarade mig utan en skråma på kroppen men bilen blev skrot. Detta hade jag inte räknat med men å andra sidan så är det väl heller inget man tar med i beräkningen. Det var tråkigt men det är som det är och det är ingen idé att gå och grubbla över sådant som man ändå inte kan göra någonting åt. Detta hände ett par mil utanför Tomelilla så jag sökte efter en bilskrot i Tomelilla med omnejd och det visade sig att det finns ett sådant företag som heter Tollarps Bilskrot AB. Jag tycker att det är bra för er att känna till att Tollarps Bilskrot AB finns om ni hamnar i en situation där ni behöver skrota bilen och behöver anlita de tjänster inom demontering som denna bilskrot i Tomelilla erbjuder. Nu ska jag inte uppehålla er så värst mycket mer men jag hoppas i vilket fall som helst att ni tyckte att det var bra att få reda på att det finns en bilskrot i närheten.