Äntligen ett kök som vi trivs i!

Hej mina fina läsare, och välkomna tillbaka till min blogg! Jag hoppas att allt är bra med er läsare, och att ni har haft en fin vecka. Många av er har frågat mig om hur det har gått med vår renovering av köket, och jag tänkte idag skriva om det här med renovering i Alingsås med omnejd, då jag vet att många av er befinner er i detta område, precis som jag gör. Vi fick som tips för ett tag sedan av en kollega till mig, som tyckte att vi skulle vända oss till Emil & Kalle bygg AB, ett företag som arbetar med de flesta typer av renovering. Vi kände att detta var ett bra alternativ för oss, då detta kändes som ett pålitligt företag. Ni känner säkert till att jag tidigare skrivit inlägg om hur svårt jag tyckt att det varit att hitta ett pålitligt och seriöst företag som kunnat hjälpa mig med det här med vår köksrenovering. Just Emil & Kalle bygg AB är otroligt duktiga och erfarna när det kommer till det här med renovering. De arbetade med noggrannhet och effektivitet under hela projektet, och vi kände verkligen att vi kunde känns oss lugna och trygga med detta företag. Dessutom fick vi ett bra bemötande av personalen som försäkrade oss om att de hela tiden skulle arbeta efter våra önskemål, behov och förutsättningar, för att kunna ge oss det resultat som vi ville ha. Resultatet blev helt fantastiskt. Emil & Kalle bygg AB lyckades ge oss precis det som vi ville ha, och det är vi otroligt tacksamma över.

Jag känner nu en större motivation till matlagning och bakning, vilket är så otroligt roligt. Detta är någonting som jag egentligen älskar, men som jag tyvärr inte varit sugen på när jag inte tidigare trivts i mitt kök. Jag älskar nu vårt kök, och spenderar gärna flera timmar om dagen när det kommer till matlagning. Ni är som jag tidigare nämnde många som har haft frågor om vår renovering, och jag vill därför passa på att tipsa er läsare som befinner er i Alingsås med omnejd att vända er till Emil & Kalle bygg AB.