Stora fönster i nya villan

Jag måste erkänna att jag tidigare var en av de som inte trodde att jag tyckte om stora fönster. Jag har alltid bott där jag haft ganska små fönster och väldigt insynsskyddat och tänkt att jag aldrig skulle vilja ha för stora fönster. Att jag då skulle känna mig som en fisk i en fiskskål med alla som går förbi utanför och ser in.

Sen flyttade vi in till vårt nya hus och där var det fönster i vardagsrummet men då var det jag som tyckte att vi skulle riva väggen och sätta upp fönster längs med hela istället. Då var det insynsskyddat från börja och så valde jag själv att riva väggen och göra om den helt till fönster. Inget insynsskydd överhuvudtaget, men jag tycker om det. Det blir så mycket ljusare, och det vara framförallt därför, för att jag tyckte att det var lite för mörkt innan.

Det gör så mycket när det blir ljusare och man faktiskt kan se lite mer inomhus. Tycker betydligt mycket bättre om det än vad jag tycker om andra liknande arbeten. Vi fick hem hantverkare från Urbo Bygg och Renoveringstjänster ganska snart efter att vi hade flyttat in för att vi ville att de skulle sätta in fönsterna direkt för att det inte kändes som att det var någon som helst idé med att skjuta upp det. Känner du att du har det hyfsat klart för dig själv vad du önskar få ut av livet i stort så kan du enkelt nog bara göra så att du ser till att vända dig till någon som tänker igenom det mesta.

Du gillar kanske också...